W3Schools

2018-as szintvizsgákról készült képek

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Üzemlátogatások (Pék, Saliris, Vidám harcsa)

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.05.27. - Május 27-én tartják 2001 óta minden évben a Magyar hősök emléknapját, melyről Egerben hagyományosan koszorúzással emlékezünk meg a Vitkovics utcai Hősök emlékparkjában. Ezen a napon minden olyan magyar katonára emlékezünk, akik vérüket ontották, életüket kockáztatták vagy áldozták Magyarországért. Ezen a méltóságteljes megemlékezésen iskolánk diákjai az Egri Szakképzési Centrum nevében helyezték el a megemlékezés koszorúját.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.05.04. - Szüleik, családtagjaik, tanáraik és meghívott vendégeink jelenlétében vettek ünnepélyes búcsút végzős diákjaink a "Keritől" a hagyományos ballagáson. Nyolc végzős osztály közel 180 diákja az utolsó osztályfőnöki órákat követően vett tarisznyát a vállára és mondott búcsút a középiskolás éveknek. Bízunk benne, hogy a tartalmas búcsúzó és búcsúztató szavak, az ünnepi műsor, a jutalmak átadása és a búcsúzók emlékszalagjának iskolai zászlóra való felkötése emlékezetes pillanatok maradnak mind diákjainknak, mind vendégeink számára.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.05.02. - Iskolánk kollégiumának egyik legbensőségesebb eseménye a minden évben megrendezésre kerülő ballagás, ahol a kollégium nevelői és alsóbb évfolyamos lakói búcsút vesznek a végzős diákoktól. A családias hangulat, amely mindvégig jellemezte az eseményt, az ünneplők műsora, a búcsúzó és búcsúztató beszédek és a közösen elfogyasztott vacsora nagyon fontos közösségformáló erővel bírnak. Az ünnepség során a kollégiumi nevelők is meglepték diákjaikat egy humoros fénykép-összeállítással, valamint a búcsúzó kollégisták legjobbjai jutalomkönyveket is átvehettek.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.05.02. - Megtartottuk az iskolánkban immár 15 éves hagyományra visszatekintő faültetési ünnepséget, mely során a tanév végzősei minden évben egy emlékfa elültetésével vesznek búcsút az intézménytől. Idén, az ünnepség keretén belül a KK/13/2B és a 12.A osztályok tagjai adtak rövid műsort, majd a nyolc búcsúzó osztály közösen ültette el az iskola parkjában az idei fát, melyet minden bizonnyal nagy szeretettel fognak az osztálytalálkozók alkalmával felkeresni.

 

 

W3Schools

 

 

2018.04.25-26-án került megrendezésre a Heves megyei atlétikai diákolimpia döntője, ahol iskolánk tanulói remekül szerepeltek:

I. helyezett 4x400 m-es fiú váltófutás kategóriában az alábbi csapattagok: Suha Andrián, Batta István, Lakatos Krisztián, Kovács Márk

I. helyezett 200 m-es fiú síkfutás kategóriában: Batta István

III. helyezett 1500 m-es fiú síkfutás kategóriában: Suha Adrián

V. helyezett fiú távolugrás kategóriában: Batta István

Gratulálunk az atlétikai csapat tagjainak és az egyéni versenyszámok helyezettjeinek, valamint felkészítőjüknek, Szalóki Gábor Tanár Úrnak!

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Iskolánkban immár harmadik alkalommal került megrendezésre a Szakmák Éjszakája pályaorientációs programsorozat. A több mint 500 látogatónak számos szakmabemutató és interaktív program keretében nyílt alkalma kipróbálni szakmáinkat. Az érdeklődők részt vehettek többek között mézeskalács díszítésben, készíthettek díszcsomagolást, betekintést nyerhettek a koktélkészítés és a flambírozás rejtelmeibe, vagy megnézhettek egy tűzoltó bemutatót, de a bátrabbak a traktorvezetést is kipróbálhatták. Vendégünk volt a Hesi Kft., az Egertej Kft., továbbá a Rimaszombati Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Szakközépiskola is.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.04.17. - Gödöllőn került megrendezésre a mezei futó diákolimpia országos döntője, ahol Lakatos Krisztián 2/10.I és Suha Adrián 3/11.I osztályos tanulóink képviselték iskolánkat. Adrián eredményesen szerepelve zárta a küzdelmeket, de Krisztián sajnos a verseny közben szerzett sérülés miatt feladni kényszerült a kemény versenyt. Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítőjüknek, Szalóki Gábor Tanár Úrnak!

 

 

W3Schools

 

 

Tanulóink, Suha Adrián és Lakatos Krisztián eredményesen képviselték intézményünket a Heves megyei mezei futó diákolimpián. Suha Adrián megyei harmadik, míg Lakatos Krisztán megyei negyedik helyezésükkel biztosították indulási jogukat az április 17-én, Gödöllőn megrendezésre kerülő országos diákolimpiai döntőben. A fiúk városi tekintetben is remekül szerepeltek, ugyanis Egerből nem találtak legyőzőre. Gratulálunk a versenyzőinknek és felkészítőjüknek, Szalóki Gábor tanár úrnak!

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.04.13. - Szlovákiában, Besztercebányán idén is megrendezték a hagyományos nemzetközi szakácsversenyt, a Gastro Cup-ot. A négy nemzet (cseh, szlovák, lengyel és magyar) szakács tanulói számára kiírt nívós viadalon tanítványunk, Bakos Patrik Dávid (Ksz/11.C) "afrikai harcsa steak kucsmagomba krusztáddal, bébi zöldségekkel és spárgás medvehagyma velutéval" nevű készítményével aranyérmet szerzett. Gratulálunk Patriknak és felkészítőjének, Meskó Norbert Tanár Úrnak!

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

A 2017/18-as tanévben iskolánk már harmadik alkalommal csatlakozott a Digitális Témahéthez. Az idén választott projekt keretén belül egy reneszánsz túrát tettünk diákjainkkal.

A két rendhagyó tanítási napon a 11. A, 11. B, KK/12/1A és KK/12/1B osztályok lelkes tanulói vettek részt Molnár Andrea és Szakácsi Andrea vezetésével.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.04.12. - A Felvidékről kitelepített magyarok emléknapja alkalmából kiírt országos versíró versenyre benyújtott pályaművéért Juhász Levente, 11.A osztályos tanulónk dicsérő oklevelet vehetett át a Budapesten. Az alkotói pályázatot a Rákóczi Szövetség írta ki. Gratulálunk diákunknak és felkészítőjének, Balogh Barbara tanárnőnek!

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Az Egri SZC József Attila Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma hagyományainak megfelelően 2018. április 12-én megrendezte az iskola névadójának tiszteletére a Megyei József Attila Szavalóversenyt.

A kétfordulós megmérettetésen egy József Attila verset és egy szabadon választott költeményt szavalhattak el a versenyzők.

A versenyen 26 versenyző indult 2 kategóriában.

A szakközépiskolai kategóriában 2. helyezett Seress Viktória lett.

Emléklapot kapott Veréb Orsolya.

Felkészítő tanárok: Molnár Andrea, Balogh Barbara.

Kísérő tanár: Punyi Judit

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

50%-os utazási kedvezmény a Szakmák éjszakájára

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018. 04. 09-én megnyitottuk a rimaszombati partneriskolánkkal - Rimaszombati Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Szakközépiskolával ("SOSOS") - közös "Magyar konyha hete Rimaszombaton" elnevezésű programunkat. A program keretében négy egri diák és két szakoktató mutatja meg hazánk ízeit egy héten át a Dél-Szlovákiai város közönségének.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.04.06. - érettségi előtt álló diákjaink részt vettek a Magyar Vöröskereszt és az Eszterházi Károly egyetem közös elődadásán, mely az "Önkéntesség személyre szabva" projekt keretében valósult meg.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018. március 28-án a hatvani Damjanich János Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája megrendezte a hatvani csata emlékére 'Jöjj el, szabadság' címmel a hagyományos regionális szavalóversenyét középiskolás diákoknak. Jelentkezni versmondóként egy verssel lehetett.

Iskolánk 6 versenyzővel indult, tanulóink szép eredménnyel végeztek.

Szakközépiskolai kategóriában az első díjat Seress Viktória 2/10. E osztályos tanuló nyerte.

A második helyezett Horváth Viktória 3/11. J osztályos tanuló lett.

Külön díjat kapott Pataki Jázmin 9. A osztályos tanuló.

A versenyen részt vettek még Sepsi Pierre 9.A osztályos tanuló, Hegedűs Henrietta 1/9. D, Veréb Orsolya 3/11. J osztályos tanuló.

Felkészítő tanárok: Balogh Barbara, Molnár Andrea, Snellenperger Éva.

Kísérő tanár: Punyi Judit

Minden versenyző emléklapot és egy tollat kapott a részvételért.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Egri SzC Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma diákjai az Országos Középiskolás Diákvállalkozó Vetélkedő országos döntőjébe jutottak a legjobb 12 csapat közé.

A csapat tagjai: Mogyorósi Dominika, Fehér Martina, Juhász Levente, Dudás Arnold. A csapatot Dobiné Bálint Katalin készítette fel és kísérte el Budapestre.

 

A díjakat Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adta át.

A verseny színvonalát mutatja, hogy a zsűri tagjai az alábbiak voltak:

Zsűri elnök: Prof. Dr. Csath Magdolna közgazdász, az MTA doktora, az NKE kutatóprofesszora.

 

További zsűri tagok:

Bartal Tamás, Miniszterelnökség, Kabinet ügyek koordinációjáért felelős helyettes államtitkár;

Marczinkó Zoltán, vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár, Nemzetgazdasági Minisztérium;

Dr. habil Nyikos Györgyi nemzetközi rektorhelyettes, egyetemi docens, Államháztartástani és Pénzügyi Jogi Intézet intézetvezetője, Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE);

Dr. habil Papp-Váry Árpád általános rektorhelyettes, Budapesti Metropolitan Egyetem;

Szekfü Tibor okl. mérnök közgazdász, a Magyar Mikrofinanszírozási Hálózat elnöke.

 

Ezúton is GRATULÁLUNK diákjainknak és felkészítő tanáruknak!

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Az Egri SzC Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában egri városi szinten már nyolcadik alkalommal került megrendezésre német szépkiejtési verseny. A vetélkedő 2012 óta „Dr. Habis György Eger városi német nyelvi szépkiejtési emlékverseny” nevet viseli. A 2018. március 20-án megrendezett városi döntőn 9 középfokú tanintézmény 21 diákja vett részt. A városi döntőt intézményi elődöntők előzték meg.

 

A rendezvényt Dr. Habis György tanár úr gyermeke, Eger Megyei Jogú Város polgármestere, Habis László nyitotta meg, aki méltatta a nyelvtanulás, ezen belül különösen a német nyelvtudás jelentőségét, majd meleg szavakkal emlékezett vissza édesapja munkásságára. A rendezvényt megszervező intézmény nevében Fábri Eufrozina asszony, az Egri Szakképzési Centrum főigazgatója méltatta Habis tanár úr emberi tisztaságát, szakmai felelősségvállalását és helytállását, és követendő példaként állította a mai tanárok és tanulók elé.

 

Az emlékversenyt Lakatos Róbert, az Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium tanulója nyerte meg (felkészítője Nagy Ágnes tanárnő), második helyezést ért el Papp Bianka, a Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnázium versenyzője (felkészítője Kántorné Urbán Csilla tanárnő), míg a harmadik helyet Urbán Dorka, az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium diákja vitte el (felkészítője Hering Zsuzsanna tanárnő).

 

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.03.15. - Március 15-e alkalmából intézményünk és iskolánk diákbizottsága együtt koszorúzott az Egri Szakképzési Centrummal és a centrum többi egri iskoláinak képviselőivel.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.03.14. - Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére iskolánk KK/13/2B osztályos tanulói formabontó, színvonalas műsorral emlékeztek meg Henez Árpád tanár úr felkészítésével.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

A közelmúltban került megrendezésre a "Hazai ízek, hazai asztalokon - 2018." elnevezésű szakiskolai szakácsverseny, melyen iskolánk diákjai is megmérették magukat. A versenyen Károly Albert tanár úr kétfős csapata, Bakos Patrik és Kovács Zsombor képviselték intézményünket.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.03.13. - A Városi Diáktanács Eger Megyei Jogú Város Önkormányzat támogatásával ismét megrendezésre került az 1848-49-es szabadságharc emlékére az 1848 méteres futóverseny a középiskolás tanulók számára.

101 fővel megnyertük a "legtöbb tanulót megmozgató iskola" díjat.

 

Eredmények:

Fiúk: 15. Bader Áron - 18. Kovács Máté - 20. Póta Levente - 22. Szecsei Márk

Lányok: 21. Ortó Erzsébet - 22. Baranyi Beáta - 23. Horváth Aranka

 

 

W3Schools

 

 

 

 

Idén már iskolánk is bekapcsolódott az országosan meghirdetett Pénz7-be. A március 6-i projektnapon 14 osztályból közel 50 diák vett részt. Az ismeretek megszerzése-bővítése játékos vetélkedőn keresztül történt, a szervezők Dr. Csehné Boholy Andrea és Stregováné Balog Anita tanárnők voltak.

W3Schools

 

A különböző osztályok tanulói véletlenszerűen kerültek csoportokba: az egyes országok pénznemeinek kihúzásával az alábbi "országokat" képviselték: Ausztria, Csehország, Románia, Ukrajna, Szerbia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina és természetesen Magyarország.

 

Hazánk 2015-ben csatlakozott be az Európa szerte közel 30 országban zajló European Money Week kezdeményezéséhez. Iskolánk idén először vett részt a Pénz7-ben. A 2018-as Pénz7 pénzügyi témája az "okosan a hitelekről", amely kiemelten fontos ismeretanyag a mindennapi pénzügyek terén.

 

A résztvevők a projekt során megismerkedhettek a háztartás és család különbözőségével, bevételeikkel és kiadásaikkal, hitel, kölcsön, pénzügyi tudatosság, THM, kamat fogalmaival, valamint a hitelek fajtáival, a hitelfelvételt megelőző lépésekkel.

 

Rövid kisfilmek segítéségével megértették a hitel gazdasági szerepét, a fizetési nehézségek megoldási lehetőségeit és a hitelkártya használatát.

 

Játékos feladatokkal szereztek új ismereteket, totót töltöttek ki, pénzzel kapcsolatos szólásokat-közmondásokat gyűjtöttek és azokat értelmezték. A feladatmegoldásokkal játékpénzt gyűjthettek.

 

A nap zárásaként a három legtöbb pénzmennyiséget elérő csapat tárgyi jutalomban részesült, de senki nem távozott üres kézzel.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.02.22. - Iskolánk ötfős csapata aranyérmet szerzett a Heves-megyei atlétikai háromtusa csapatbajnokságon. A csapat tagjai voltak: Batta István, Suha Tibor, Sütő Zsolt, Póta Levente és Kovács Máté András tanulók. A megye legjobb egyéni teljesítményét is keris diák hozta el: Batta István helyből távolugrás versenyszámban 279 cm-t ugrott. Gratulálunk a csapatnak, és felkészítőjüknek, Szalóki Gábor tanár úrnak.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.02.22. - Hosszú évtizedek óta tart a Magyar Vörös Kereszt Heves Megyei Szervezete és intézményünk közt a szoros együttműködés, melynek keretén belül újabb sikeres véradó akcióra került sor.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.02.21. - Iskolánk elektronikus naplóját biztosító eKRÉTA Zrt. Egerben tartott konferenciáján mutatta be a közeljövő új fejlesztéseit.

 

 

W3Schools

 

 

Megrendezésre került iskolánkban a Német nyelvi fordítási verseny, melynek döntőjében a következő eredmények születtek:

Kezdő szint: 1. helyezett Sepsi Pierre (9.A), 2. helyezett Csík Kíra (9.A), 3. helyezett: Takács Gábor (2/10.I)

Haladó szint: 1. helyezett Kovács Zsombor (Ksz/11.C), 2. helyezett Fehér Martina (12.A), 3. helyezett Horváth Viktória (3/11.J).

Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítőiknek!

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.02.19. - Lezajlott a 2013 óta, tehát immár öt éve megrendezésre kerülő, hagyományos, nyolc csapatos Farsangi focikupa a Keriben az Egri Szakképzési Centrum támogatása mellett. Iskolánk a harmadik helyen végzett, első a Szilágyi gimnázium, míg a második helyet az Andrássy György középiskola csapata érte el.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018. február 15-én került megrendezésre intézményünkben immár 21. alkalommal a Megyei Kollégiumi Kulturális Fesztivál. Tizenhárom kollégium tanulói készültek nívós produkciókkal. A zsűri a díjazottakat értékes tárgyjutalomban részesítette és tortával, édességgel jutalmazta a produkciókat.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018. február 15. - FeHoVa: Iskolánk erdész és vadgazdálkodási technikus tanulói a Budapesten megrendezett kiállításon találkozhattak Hídvégi Bélával is, aki hazánk legismertebb vadásza és vadász-írója, a legrangosabb magyar és nemzetközi díjak tulajdonosa.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Döntőbe jutott iskolánk csapata az "Országos Középiskolás Diákvállalkozó Vetélkedő 2017-18" elnevezésű versenyen! A "Szóló Szőlő Kft" fantázianevű csapat (Juhász Levente, Dudás Arnold, Varga Erika, Imre Melinda, felkészítő: Dobiné Bálint Katalin tanárnő) pontszáma alapján kimagasló teljesítményt nyújtott, ezért 2018. március 24-én mérettethetik majd meg magukat az ország 10 legjobb csapatával. A döntőben a csapatunknak az internet segítségével élőben is tudunk majd szurkolni. http://2017.diakvallalkozo.hu/

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.02.07. - Budapesten került megrendezésre a Sirha prémium nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás, melyen versenyzőként részt vett a 2/10.C osztályból két tanuló és a kiállítást megtekintették a 2/10.C és a 3/11.J osztály pék tanulói.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.02.07. - Farsangi maszkok készítése a DÖK és a Kollégiumi DÖK szervezésében

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Holló József kortárs költő tiszteletére rendezte meg ,,Lélekmagányban" elnevezésű Versmondó versenyét 2018. február 6-án az Egri Szakképzési Centrum Bornemissza Gergely Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma. Iskolánkat Faller Dóra, 10. A és Horváth Viktória, 3/11. J osztályos tanulók képviselték, felkészítőjük Balogh Barbara tanárnő volt.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018. január 23-án délután rendhagyó csoportfoglalkozást tartott a kollégiumban Veres László iskolánk rendőre bűnmegelőzés témában. Többek között a kollégiumokban előforduló bűncselekményekről, a büntethetőségről és kiemelten a drogfogyasztás veszélyeiről beszélt kollégistáinknak.

 

 

W3Schools

 

 

 

W3Schools

2018. január 22-én, a Magyar Kultúra Napján nyitottuk meg Fábri Eufrozina, az Egri Szakképzési Centrum főigazgatója és Bottyán Zoltán, a Magyarok Világszövetsége elnökhelyettesének jelenlétében a Kárpát-medencei tudománytörténeti kiállításunkat, mely intézményünk és a Magyarok Világszövetségének együttműködése alapján látható iskolánkban.

 

 

W3Schools

 

 

2018. január 10-én került megrendezésre az Egri Pedagógiai Oktatási Központ szervezésében az Implom József helyesírási verseny megyei fordulója, ahol tanulóink nagyon eredményesen képviselték iskolánkat. Madár Attila Patrik (3/11.J oszt.) szakközépiskolai kategóriában II. helyezést ért el, míg Gacsal Emese (11.A oszt.) szakgimnáziumi kategóriában VII. helyen végzett. Gratulálunk diákjainknak a szereplésükhöz!

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.01.19-én rendeztük meg végzőseink szalagavató ünnepségét és bankettjét, ahol hét osztály ünnepelt együtt szüleikkel, vendégeinkkel.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.01.17-én megrendezésre került a Bod Péter könyvtárhasználati verseny iskolai fordulója iskolánk könyvtárában.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.01.11. - Idén is megrendeztük a Szép magyar beszéd házi fordulóját. A megyei fordulón Imre Melinda, 12.A osztályos tanulónk fogja képviselni az iskolánkat! Sok sikert neki!

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2017.12.22. - A téli szünet előtti utolsó tanítási napon diákjaink kis karácsonyi ünnepséggel köszöntötték az évfolyamokat. Jó pihenést a szünetre, és kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves diákunknak és dolgozóinknak!

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2017.12.20. - A Rimaszombati Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Szakközépiskola meghívásának eleget téve 2017.12.20-án látogatást tettünk szlovák partnereink hagyományos karácsonyi ünnepi rendezvényén.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2017.12.20. - Jó hangulatban telt idén a Kollégiumi karácsonyi est. Az ünnepi műsor után a kollégisták és tanáraik közös ünnepi vacsorával zárták az évet.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2017.12.18. - A három nyelvterülethez (angol, német, francia) tartozó karácsonyi szokásokat mutattuk be ezen a napon játékos feladatok, dalok, versek, autentikus szövegek segítségével a nyelvi órákon az A1-es, a 301-es és a 4/B tantermekben, amelyeket korábban feldíszítettünk.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Iskolánkban idén is megrendezésre került 2017. december 18-án a "Menhelyi állatok karácsonya" adománygyűjtés. A KK/12/1A osztály köszönetet szeretne mondani minden olyan Keris tanulónak, tanárnak, dolgozónak, és külsős felajánlónak, aki valamilyen formában hozzájárult a kápolnai Macskamenhely és a füzesabonyi menhely számára szervezett adománygyűjtéshez. Rengeteg adomány érkezett, ami szebbé teheti a menhelyi állatkák ünnepét.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2017.12.07 - A Kollégiumi Mikulás kupa fiú csapatai közt a legeredményesebbnek kollégiumunk csapata bizonyult. Nagy küzdelemben szerezték meg az első helyet, megelőzve a Szilágyi és az Érseki Szent József Kollégium fiúcsapatát.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2017. december 6-án került megrendezésre az egri Dobó téren a nagyszabású városi rendezvény, a Flashmob, ahol egy közös tánc erejéig több, mint 50 diák (kis Mikulás) vett részt a közös táncban.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2017.12.06. - Az egri KERI Kollégium által szervezett Mikulás kupa lány-labdarúgó torna képei.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2017.12.04. - Gyakorlati képzésben iskolánkkal együttműködő gazdálkodó szervezetek és pedagógusaink konzultációs fóruma a HKIK és a NAK, valamint intézményünk szervezésében.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

VI. Illésy Gasztro Kupa országos ételművészeti verseny - Kisújszállás 2017. december 2.

 

Versenyeredmények:

Élőmunkás verseny szakács kategóriában:

Pusomai Károly (2/14A oszt.) - Ezüst fokozat - Felkészítő tanár: Fehér Kálmán

 

Pincér tanuló kategória:

Kulcsár Dominik (2/14A oszt.) - Bronz fokozat - Felkészítő tanár: Németh Zoltán

Kavalecz Richárd (2/14A oszt.) - Bronz fokozat - Felkészítő tanár: Németh Zoltán

 

Cukrász artisztika felnőtt kategória:

Jakusné Balázs Ágnes bronz fokozat

 

GRATULÁLUNK!

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2017.12.01. - A Heves Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi osztálya a 2017. évi AIDS VILÁGNAP alkalmából rendezvényre hívta iskolánk tanulóit. A meghívott előadó az Egyesített Szent István és Szent László Kórház - Rendelőintézet főorvosa, dr. Osvald Ákos infektológus volt.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2017.11.29-én megrendezésre került az év végi Erasmus+ beszámoló, ahol diákjaink számoltak be a külföldön szerzett élményeikről.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2017.11.28 - Az IDB és a kollégium közös szervezésében ügyes kezű diákjaink adventi koszorú készítés programon vettek részt, a készített adventi koszorúk díszítették az osztálytermi és a tanári asztalokat.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2017. november 24-én nyílt napot tartottunk iskolánkban. Induló képzéseinkről állítottunk össze bemutatót a hozzánk látogató 8. osztályos tanulók számára.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2017.11.20. - Idén is megrendezésre került a Pályaválasztási Kiállítás a Városi Körcsanokban, ahol iskolánk is jelen volt.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2017. november 20-24-ig ebben az évben is megrendezésre került a Szlovák Konyha Hete a rimaszombati partneriskolánkkal, illetve az SzC valamennyi tagintézményének részvételével.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

A Városi Középiskolás Futsal Bajnokság egyik társrendezőjeként iskolánk csapata is megméretteti magát. Hajrá Keri!

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Iskolánk idei Maratoni Focitornáján 6 fiúcsapat és 2 lánycsapat vett részt. I.helyezett lett a "Címvédők" csapata. Gratulálunk!

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2017.11.09-10-én iskolánk két osztálya részt vett az MVM Paks II. Zrt. interaktív tájékoztató jármű- programján, ahol a hazai áramtermelés rejtelmeibe nyerhettek betekintést.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Iskolánk 9.H osztályából Kuzma Krisztián a Junior Ökölvívó Országos Bajnokságon II. helyezést ért el.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Kilencedikes tanulóink szokásos avatására 2017. október 26-án került sor. Játékos vetélkedők keretében fogadták be őket a felsőbb évesek.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Ebben az évben is számos kollégiumi rendezvényt tartunk. Elsőként különböző nemzetek hagyományaival ismerkedtünk, ki hogyan emlékezik meg halottairól. Mely országokban tartják a Mindenszentek és Halottak napját, illetve hol hagyomány a Halloween, és miként ünneplik.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Olasz partneriskolánk háromnapos látogatást tett intézményünkben.

Ennek egyik fontos eredménye, hogy a következő Erasmus+ pályázati időszakban iskolánk tanulóinak lehetősége nyílik majd többhetes olaszországi szakmai gyakorlaton való részvételre is.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Iskolánk diákjai 2017. október 24-26 között látogatást tettek törökkanizsai (Szerbia) partnerintézményünknél, ahol műsorral emlékeztek meg 1956. október 23-ára.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján emlékeztünk meg az október 23-i eseményekről. Iskolánk diákjai újszerű műsorral rótták le tiszteletüket az akkori hősök előtt.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2017.10.23. - Az ESZC által szervezett 1956-os emlékkoszorúzáson való részvétellel nyilvánítottuk ki tiszteletünket.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Az évenkénti iskolai véradásra idén október 18-án került sor az ebédlőnkben. Köszönjük a véradóknak!

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2017 Október 16-án a kenyér világnapján iskolánk is bemutatót szervezett. A hozzánk ellátogató óvodások és iskolások játékos feladatok segítségével ismerkedhettek meg e fontos élelmiszercsoport világával. Betekintést nyerhettek a készítés folyamatába és követhették a kenyér útját a kereskedelmen át egészen fogyasztókig.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Október 6-a az Aradi vértanúk napja. A 1848-as forradalom leverésére, és a megtorlásainak áldozatul esett tábornokok sorsára műsorral emlékeztünk.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Iskolánk tangazdaságában szeptember és október hónapban folyamatosan zajlott a szüret diákjaink segítségével.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Emlékfa-ültetés az 1898-ban alapított Egri Vincellériskola elhunyt tanárainak emlékére.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Az Eger Ünnepe idei rendezvényén, az Érsekkerti kiállítónapon az Egri SzC is képviselte magát, ahol iskolánk is bemutatkozhatott.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. szervezésében magyarkanizsai diákok láttak minket vendégül, bemutatva tájegységük jellegzetes ételeit.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2017. szeptember 5-én a kilencedikes tanulók az intézményben szakmai napon vettek részt, ahol minden, az iskola által kínált szakmába betekintést nyertek.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Iskolánkban a kilencedik évfolyamos „gólyák” rendezvénysorozaton vettek részt osztályfőnökeik kíséretében. 2017. szeptember 4-én Eger városának különböző pontjain ügyességi feladatokat oldottak meg jó hangulatban és sikeresen. Gratulálunk a gólyáknak, köszönet a szervezőknek!

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

A 2017/18-as tanév megnyitóján Fábri Eufrozina főigazgató asszony bemutatja iskolánk új tagintézmény vezetőjét, Milibákné Veres Erikát.

 

 


3300 Eger, Pozsonyi u. 4-6.                                                  +36/70 400-2874                                               keri@keri-eger.sulinet.hu
e-mail a webmasternek

Copyright 2011. Designed by
Free Website Templates