W3Schools

A Privátbankár.hu és az Eszterházy Károly Egyetem Pénzügyi Tudatosság Diákfórumán vettek részt diákjaink 2019.02.07-én. Az 5/13. A osztály pénzügyi-számviteli ügyintézői és a 12.A osztály a családi pénzügyektől a megtakarításokon át a biztosításokig, a kriptodevizáktól a pénzügyi csalásokig szakértő előadókat hallgathattak meg. Az előadások után a résztvevők játékos kvízekkel tesztelhették tudásukat. A fórum remek hangulatban telt, a tanulók azon túl, hogy nagyon hasznos tudást szereztek a pénzügyekről, jól is szórakoztak. Köszönjük a lehetőséget!

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2019.02.05-06-án a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara Világ-és Regionális Gazdaságtan Intézete Munkaerőpiac és Foglalkoztatáspolitika Intézeti Tanszékének három munkatársa tartott 17-19 éves a diákjaink számára életviteli döntési módszertan témában szituációs előadásokat.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2019.01.25-én iskolánk közel száz diákja vehetett részt pedagógusaik kíséretében a Zsófi-ReményVár Egyesület és támogatóik jóvoltából Budapesten, a Pesti Magyar Színház "Sun City - Holnap Tali" c. musical-előadásán, valamint 50 tanuló a Terror Háza múzeum kiállítását is megtekintette. A nap zárásaként az egyesület jóvoltából tanulóink még egy finom hamburgermenüt is elkölthettek. Intézményünk tisztelettel köszöni az Egyesület és a támogatók felajánlását!

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.01.16-án megrendezésre került a Bod Péter Országos Könyvtárhasználati verseny iskolai fordulója. A 9-10. évfolyamos diákoknak kiírt megmérettetésen 8 tanuló vett részt. Gratulálunk a megyei fordulóra továbbjutó diákoknak: • Pataki Jázmin 10/A • Bada Amanda 1/9 D • Keresztyén Fanni Edit 1/9 C A megyei forduló időpontja: 2019.02.18. hétfő 10 óra Helyszín: Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár Felkészítő tanár: Dr. Girhinyné Deák Piroska

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

A tiszafüredi Nopara gyógySERtár kézműves sörfőzdében jártak diákjaink 2019 január 14-én. A sörfőző manufaktúra 2018 januárjában kezdte meg a termelést. Mindent megmutattak, elmagyaráztak az üzem építésétől a sörfőzésen és a palackozáson keresztül. Köszönjük a tulajdonosoknak a magas szintű szakmai tájékoztatást!

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

A Ney Ferenc Óvoda két csoportja 2019.01.14-én meglátogatta iskolánk tanpékségét. A gyerekek megismerkedhettek a pékség gépeivel, az ott folyó munkával, és kipróbálhatták a briós készítést Jámbor Zsolt szakoktatónk segítségével. Az apró kezek nagyon élvezték a kalácsfonást, és sok finomságot készítettetek az itt töltött idő alatt. Reméljük, egyszer iskolánk tanulói között köszönthetjük az ügyes kezű ovisokat.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2019.01.11-én A szőlész-borász tanulókkal üzemlátogatáson vettünk részt a feldebrői Varga pincészetnél.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

A Centrum futsal 2018/19-es tanév egri körzeti futball bajnokságát a KERI csapata kettős győzelemmel nyerte meg, ezzel jogot szerzett az Országos bajnokságban való részvételre. Bajnoki csapat tagjai: Kállai Renátó, Bari Félix, Bari Patrik Marcell, Nagy János, Szajkó Richárd, Német Szabolcs, Bader Krisztián

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Köszönetnyilvánítás Menhelyi Állatok Karácsonya adománygyűjtés a Keriben 2018. december 17. A KK/13/2A osztály köszönetét fejezi ki minden kedves adományozónak. A gyűjtés során 112 kg kutyatáp, 47 kg macskatáp, 3 csomag macskaalom, több szatyornyi pléd, törölköző, ruhanemű, egy kutyapóráz, egy hám és 2 kutyaruha gyűlt össze. Köszönetünket a védtelen állatok nevében Mahatma Gandhi szavaival fejezzük ki: "Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018. december 14-én tartottuk iskolánk végzőseinek szalagavató ünnepségét, melyet diákjaink táncprodukcióin kívül az osztályok búcsúzú, köszönő gondolatai, műsorai is fémjeleztek. A hangulatos este lehetőséget teremtett visszaemlékezésekre, beszélgetésekre, vidámságra, az osztályközösségek megerősítésére, de a közelgő téli vakációra való könnyed ráhangolódásra is.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.11.09-én tartottuk meg a hagyományos iskolai Nyílt nap rendezvényünket, melyen általános iskolák nyolcadikos diákjainak mutattuk be az intézményünkben rendelkezésre álló képzési lehetőségeket, nagy hangsúlyt fektetve az induló szakgimnáziumi és a szakközépiskolai osztályokra. Következő nyílt napunk időpontja: 2018.11.23. (9:00).

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Az Európai Szakképzési Hét programsorozat keretén belül intézményünk képviseletében több pedagógusunk és diákunk vett részt az egri kemény Ferenc Sportcsarnokban megrendezett Heves megyei pályaválasztási nyílt napon.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

A Rákóczi Szövetség 26. alkalommal írta ki a Gloria Victis történelmi vetélkedőt Kárpát-medencei középiskolások részére. Iskolánk 3 fős csapatának sikerült kivívnia a budapesti döntőjébe jutást. A vetélkedő középdöntőjébe a Kárpát - medence minden területéről érkeztek diákok, összesen 65 csapat mérte össze tudását. A középdöntőbe 56. helyet érték el iskolánk tanulói (Győri Barnabás, Kajdi Dávid és Szabó Gábor). A középdöntő után vette kezdetét a Műegyetemi megemlékezés. A Himnusz után beszédet mond dr. Józsa János, a BME rektora, dr. Halzl József, a Rákóczi Szövetség elnöke, volt műegyetemi diák és dr. Boross Péter korábbi miniszterelnök. A 16:00-kor véget ért a megemlékezés után a fiatalok a BME előtt gyülekeztek a fáklyás felvonuláshoz. A fáklyás felvonuláson közel 2500 középiskolás és egyetemista tartott a Bem téri megemlékezésre. A megemlékezésen Bence Norbert kárpátaljai egyetemista szólalt fel a határon túli diákok nevében, majd Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter őt követte. A megemlékezést a múlt rendszerben csak a „nemzet csótánya”-ként ismert Nagy Feró és Beatrice követte a jelenlevők legnagyobb örömére.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Az 1956. október 23-ára és a forradalom és szabadságharc hőseire emlékeztünk 9.A és KK/12/1A osztályos tanulóinak közös műsorával.

 

 

W3Schools

 

 

Iskolánk kollégiuma eredményesen szerepelt az Andrássy György Katolikus Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium által október 17-én megrendezett "Szép magyar beszéd" versenyen. Kollégistánk, Madarász Kitti a nagyon előkelő, és az "Év kollégiuma" versenyen pontszerző 5. helyen végzett, a zsűri a tanuló teljesítményét pedig különdíjjal is jutalmazta. Kitti érdemeit különösen kiemeli, hogy humán tagozatos tanulóként önállóan készült fel a megmérettetésre. Kísérője dr. Csehné Boholy Andrea tanárnő volt.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

2018.10.05. - 1849 október 6-ra és a tizenhárom aradi vértanúra emlékeztünk meg iskolánk 10.A és KK/13/2B osztályos tanulóinak közös műsorával.

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

 

 

W3Schools

Gólyahét programok ITT

 

 

W3Schools

 

 

1 2

 

 


3300 Eger, Pozsonyi u. 4-6.                                                  +36/70 400-2874                                               keri@keri-eger.sulinet.hu
e-mail a webmasternek

Copyright 2011. Designed by
Free Website Templates